Χειροποίητα καρδάκια 25Χ25cm με θεματική εκτύπωση σε χαρτόνι και φυσικά υλικά, συνδυασμένα ώστε να δίνεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή! Ιδανικό δωράκι για γενέθλια, γιορτές ή οποιαδήποτε εορταστική περίσταση (Αγ. Βαλεντίνου, Γιορτή Μητέρας/Πατέρα, Πτυχίο Αποφοίτησης κ.α).


Χειροποίητα καδράκια γάμου 25Χ25cm με θεματική εκτύπωση σε χαρτόνια και επικόλληση σε επίπεδα (3D). Ιδανικό δώρο για νεόνυμφους ή για ανανέωση όρκων!


Χειροποίητα καδράκια 25Χ25cm με θεματικές παραστάσεις, εκτυπωμένες σε χαρτόνι με κατασκευή 3D (κολλημένα σε επίπεδα) και αναγραφή των στοιχείων γέννησεως του μωρού! Ιδανικό δώρο για μαιευτήριο ή για το δωμάτιο του νεογέννητου στην πρώτη σας επίσκεψη!


Σχέδια και μηνύματα για κάθε περίσταση, ακόμα και ειδικές ξύλινες κατασκευές για να ταιριάξουν απόλυτα στο περιβάλλον της εκδήλωσής σας και να χαρίσετε γέλιο και χαρά στους καλεσμένους σας!


Χειροποίητη κορδέλα-παράσημο, με κονκάρδα εκτυπωμένη θεματικά καθώς και κορδέλες επιλεγμένες ανάλογα την περίσταση!


Χειροποίητα βιβλία ευχών με θεματική εκτύπωση , κορδέλες και στυλό αντίστοιχης θεματολογίας!


Χειροποίητος κατάλογος παρουσίασης υπηρεσιών, με ξύλινο εξώφυλλο-οπισθόφυλλο και σχηματική κοπή, ψηφιακή εκτύπωση σε ειδικό χαρτί Dali 170gr, βαφή πατίνα λευκό-ανθρακί, διακοσμητικούς μεταλλικούς μεντεσέδες και δέσιμο με πλαστική διάφανη βίδα που αυξομειώνεται ανάλογα το πάχος του καταλόγου!


Μία όμορφη, οικονομική και πρακτική λύση για μενού εστιατορίων που αλλάζει συχνά! Πλάτη ξύλινη με μεγάλο μεταλλικό κλίπ που προσαρμόζεται χρωματικά στις απαιτήσεις κάθε εστιατορίου και ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί opalina μπεζ 300gr !


Χειροποίητη κατασκευή για μενού εστιατορίου-μεζεδοπωλείου, με βάση ξύλο κοπής και εκτύπωση το λογότυπο στο χερούλι. Η εκτύπωση έγινε σε χαρτί 350gr velvet με ματ πλαστικοποίηση δύο όψεων για υψηλή αντοχή και γωνιοκοπή για όμορφο αποτέλεσμα. Τα φύλλα πιάστικαν με κρίκους επάνω στο ξύλο για εύκολο άνοιγμα σε περίπτωση αλλαγής του μενού!

Σελίδες