Καπέλα jockey υψηλής ποιότητας, σε πολλά σχέδια και χρώματα, με δυνατότητα εκτύπωσης ή σκέτα! Minimum ποσότητα 10τμχ.


Πλαστικοί ηλεκτρονικοί αναπτήρες σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια, με δυνατότητα εκτύπωσης ή χωρίς! Minimum ποσότητα 50τμχ.


Στυλό πλαστικά, με εκτύπωση ή χωρίς, σε διάφορους χρωματισμούς και τύπους! Ιδανικό promotional item για συνέδρια ή εκθέσεις! Minimum ποσότητα 50τμχ.


T-shirt (μπλουζάκια) με στάμπα της επιλογής σας, σε πολλούς χρωματισμούς, μεγέθη από XS έως XXXL στα unisex και επιλογές σε παιδικά, καθώς και σε γυναικεία και ανδρικά fitted! Για παραγγελίες minimum ποσότητα 10τμχ.


Αυτοκόλλητα pvc σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, εκτυπωμένα ψηφιακά σε φύλλα, με χάραξη του σχεδίου και επιλογή ματ ή γυαλιστερής πλαστικοποίησης!


Χάρτινες αυτοκόλλητες ματ ή γυαλιστερές σχηματικές ετικέτες, με ψηφιακή εκτύπωση, χάραξη στην πίσω όψη για εύκολο άνοιγμα και κοπή σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα από έτοιμα καλούπια ή σε όποιο σχήμα εσείς επιθυμείτε με δημιουργία νέου καλουπιού!


Χάρτινες αυτοκόλλητες ματ ή γυαλιστερές ετικέτες, με ψηφιακή εκτύπωση και χάραξη στην πίσω όψη για εύκολο άνοιγμα!


Lanyards (κορδόνια λαιμού), σε διάφορους χρωματισμούς, με εκτύπωση του λογοτύπου σας ή χωρίς και με πρακτικές επιλογές όπως αποσπώμενο γάντζο, κλίπ για κλειδιά ή καρτελάκι συνεδρίου ακόμα και κορδονάκι για να κρεμάτε το κινητό σας!

Σελίδες